Music-Bros 30 v. juhlakeikat Imatralla!

Osmo’s Cosmos Bandin taustayhtiö Music-Bros ay viettää 30-vuotis juhlavuottaan, jota juhlistetaan syksyllä kahdella spesiaalilla Osmo’s Cosmos -keikalla Imatralla.

Music-Bros 30 Anniversary Concert Part I on lauantaina 1.9. Imatran urheilutalolla, jossa bändi soittaa Carelia Fight goes Hard Rock -tapahtumassa. Hard Rock Lideo Show’ssa on vierailijoina mm. Heidi Bergbacka, Viivi Sopanen, Kotiteollisuus, Ile Koukonen, Heikki Pöyhiä, Twist Twist Erkinharju, Valtteri Nyyssönen, Ville Räsänen ja Miitri Aaltonen.
Hard rock -klassikoista koostuvassa setissä on luvassa OC:n aiemmin esittämättömiä biisejä bändeiltä kuten Dio, Motörhead, Bon Jovi, Metallica, Peer Günt, Van Halen, Mötley Crue, Rainbow, Led Zeppelin, Heart, Guns ‘N Roses. Myös taustavideolla nähdään vierailijoina mm. Anssi Nykänen, Marko Siira ja Kirka.
Show tallennetaan monikameratuotantona ja siitä julkaistaan videoita loppuvuodesta 2018.

Ennakkoliput Tiketti.fi ja OC Barin yläkerta.

Music-Bros 30 Anniversary Concert Part II järjestetään lauantaina 15.9. klo 19:00 ulkoilmassa Imatran Valtionhotellin Kilta-salin parvella. Mahtavassa miljöössä toteutettava Osmo’s Cosmos ”normaali” show on ilmaiskonsertti ja osa Imatra 70 v. juhlavuoden ohjelmaa.
Myös tämä tapahtuma taltioidaan monikameratuotantona. Inkerin aukiolle ja alueen puistoon sijoittuva yleisö voi halutessaan osallistua videokuvaamiseen. Osa yleisön kuvaamasta materiaalista leikataan mukaan alkuvuodesta 2019 julkaistaviin videoihin.
Huom. Säävaraus.

 

Posted in UUTISET.