Uusi show ja uusi albumi!

Pääsiäsislauantaina tulee kuluneeksi päivälleen 20 vuotta Osmo’s Cosmos Show’n ensi-illasta. Juhlavuoden kunniaksi bändi on uudistanut liveshow’nsa, jonka ensiesitys nähdään 26.3.2016 Osmo’s Cosmos Barissa Imatralla.

Vauhdikkaassa Lideo Show’ssa nähdään vierailijoina videoscreeniltä mm. Pave Maijanen, Remu Aaltonen, Mato Valtonen, Hanna Kaskela, Heikki Pöyhiä, Aarne Tenkanen, Marko Siira, Esa Niiva ja tanssiryhmä Déjà-Vu.

Juhla-albumi Twenty Years On The Road julkaistiin 18.3. Valtaosa levyn biiseistä kuullaan uudessa show’ssa ja myös levyllä on muutama vierailija.

Uutta show’ta esitetään kaikilla keikoilla juhlavuoden loppuun ja luvassa on myös joitain konserttisalikeikkoja mm. vappuaattona 30.4. Imatran Kulttuuritalo Virrassa (liput täältä).

 

Lideo Show 2016

Posted in UUTISET.