“Anti-sadetanssia!”

Nyt kaikki maaliman peukut pystyyn, että huomenna lauantaina 15.9. Imatralla olisi hyvä (tai ainakin kohtuullinen) keli, sillä sään salliessa Osmo’s Cosmos esiintyy upeissa puitteissa Valtionhotellin Kilta-salin parvella klo 19:00. Keikka on samalla osmojen taustayhtiö Music-Bros Ay:n 30 v. juhlakonsertti sekä osa Imatran kaupunki 70 v. juhlaohjelmaa. Luvassa on mm. pari harvemmin keikoilla kuultua miljööseen sopivaa kipaletta; Karjalaisten laulu ja Finlandia. Vierailevana solistina muutamassa biisissä on useilla Osmo’s Cosmos keikoilla aiemminkin esiintynyt Ile Koukonen. Keikka taltioidaan usealla kameralla ja parilla kopterikameralla. Tilaisuuteen vapaa pääsy, tervetuloa.

PS. Huonon kelin sattuessa tilaisuus siirretään joko keskustan kävelykadun lavalle tai kokonaan toiseen ajankohtaan. Asiasta tiedotetaan lauantaina päivällä Osmo’s Cosmos Band Official Facebook-sivulla. Mutta, jatkot illalla on joka tapauksessa OSMO’S COSMOS BARissa, jossa mm. esiintyy mainio showbändi Disco Inferno.

Toivotaan hyyvvää kellii…

 

 

 

Posted in UUTISET.