Osmo’s-TV:n uskomaton corona-tarjous!

Myö Osmo’s Cosmos perustajat, yhtye- ja yhtiökumppanit Pete Kiisseli ja Ville Soininen olemme soittaneet samassa bändissä vuodesta 1981. Omistamamme Music-Bros avoin yhtiö on toiminut vuodesta 1988 ja OC Bar osakeyhtiö vuodesta 2009, jossa pääomistajina toimimme yhtiön toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana.

Olemme vuosien varrella yritäjinä(kin) käyneet läpi monta tiukkaa paikkaa, mutta joka poterosta on noustu. Valitsemamme ala on ollut taloudellisesti aina haastavaa. Hauskaa on ollut enemmän kuin rahaa.
Mutta nyt, kuten niin monella muullakin, tilanne on pahin ikinä. Meiltä peruuntui kaikki keikat, Kirpputori Amalia sekä OSMO’S COSMOS BAR täytyi sulkea ja kaikki henkilökunta lomauttaa. Kertalaakista kaikki pasahti pauselle. Pauselle, mutta ei stopille.

Pelkästään OC Barin toiminnan kautta muutaman miljoonaa euroa erinäisiä veroja kerännyt Suomen valtio ei ole tarjonnut (ainakaan tätä kirjoitettaessa) yrityksillemme soveltuvaa muuta tukea kuin lainatakausta, sekin kohdallamme tosin epävarmaa. Velkaa velan päälle ei nyt tässä vaiheessa tunnu muutenkaan mielekkäältä ratkaisulta. Kaikki verkot on kuitenkin vesillä…

Mutta, emme missään nimessä luovuta – nyt on ”taisteluhenki” päällä!

Sattuneesta syystä tulevan Osmo’s Cosmos albumin julkaisu siirtyy myöhemmäksi, mutta teemme myyntiin yhden spesiaalin CD-singlen. Laulamme levylle poikkeuksellisesti itse oman biisimme ”Hauskaa”. Ville on laulanut solistina levylle kerran ennenkin, mutta Pete ei ikinä. Jänskättää…😊

Singlen voi maksaa ennakkoon tilille haluamallaan summalla, minimi 5 € (sis. alv. 24%). Itse singlen voi lunastaa Osmo’s Cosmos Barista Imatralta myöhemmin, kunhan baari taas joskus aukeaa. Kiitos-tekstillä varustettuja singlejä painetaan vain ennakkoon tilattu määrä. Samalla voi ulkopaikkakuntalaiset vierailla mahtavassa kotikaupungissamme Imatran kaupunki, jossa nähtävyyksiä / kokemuksia OC Barin lisäksi runsaasti mm. Imatrankoski, Valtionhotelli sekä ex-basistimme Jussi Hongan Saunalautta-Imatra Oy.

Biisi ei ole vielä kokonaan valmis, mutta nyt laitamme hösseliksi. Tarkoitus olisi julkaista biisi videoineen YouTuben Osmo’sTV -kanavallamme ensi perjantaina 3. huhtikuuta. Lopullinen versio kappaleesta tulee albumille, tämä versio on “corona-remix”. Infoamme projektin etenemisestä Facebook-sivuillamme.

Jos haluat ostaa singlen, niin jo tässä vaiheessa mitä suurimmat kiitokset!

Saaja: Music-Bros Ay
Tili: FI76 5402 0120 0500 29
Viesti: ”Hauskaa cd-single”, nimesi ja mitä vaan keksit…
Summa: haluamasi summa, minimi 5 €

Tätä postausta saa iliman muuta jakaa! Ja vinkatkaahan vaikka firmoille, joissa tiedätte osmojen olleen bileissään soittamassa. Yrityskeikkojakin orkalla on takana jo rapiat 500 kipaletta…

Terveisin
Pete Kiisseli, Ville Soininen – yrittävät kitaristit

PS. Suunnitelmissa on myös Osmo’s Cosmos -keikka striimaamalla Osmo’s Cosmos Barista, jossa tekniikka sellaisen toteuttamiseen on ollut jo pitkän aikaa valmiina. osmoscosmos.com/ocbar/videotuotanto

www.osmoscosmos.com
www.youtube.com/c/OsmosTV

www.music-bros.fi

Posted in Yleinen.