Renny Harlinin Luokkakokous 3 – Sinkkuristeilyn tunnusbiisi Osmo’s Cosmoksen Hauskaa julkaistaan tänään – Myös karaokeversiona!

TIEDOTE – 3.6.2021


Solar Filmsin Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan tunnusbiisi, Osmo’s Cosmoksen Hauskaa julkaistaan tänään ja on kuultavissa ja ostettavissa digitaalissa musiikkikaupoissa ja -palveluissa. Renny Harlinin ohjaama, suosittujen kreisikomedioiden jatko-osa tulee elokuvateattereihin 28.7.2021 elleivät koronarajoitukset muuta tilannetta

Hauskaa ilmestyy tänään myös Singa-karaokealustoilla netissä ja Singa-karaokeravintoloissa. Biisi julkaistaan alkuperäisillä taustoilla, jotta laulaja pääsee Osmo’s Cosmos -solistiksi.

“Hauskaa sopii tähän leffaan kuin häkä”, toteaa Renny Harlin.

“Rantaudumme nyt karaoken pariin, koska elokuvateattereihin ei pääse”, toteaa elokuvan tuottaja Markus Selin.

“Olemme enemmän kuin otettuja siitä, että oma biisimme on osa Solar Filmsin ja Markus Selinin ja Rennyn elokuvaa,” sanovat yhtyeen perustajajäsenet ja kitaristit Pete Kiisseli ja Ville Soininen.

Suomalaisen glam rock -henkisen show’n edelläkävijä Osmo’s Cosmos on tunnettu vauhdikkaista keikoistaan sekä omaleimaisista ja voimakkaista videocovereistaan, joilla he seikkailevat eri tyylilajien viidakossa aina discosta heviin ja slovareihin. Yhtye julkaisee neljännesvuosisataisen taipaleensa kunniaksi uuden studiolevyn Half’N’Half 23.6.2021. Tuplalevy sisältää hard rockin ja klassisen rockin sävyjä, kuten ultimaattiset videohitit Call Me ja Because the Night sekä uutuuslainana Petri Laaksosen euroviisuhitti Sata Salamaa. Levyn julkaisupäivänä julkaistaan myös Hauskaa-biisin video. Levystä ja videosta tiedotetaan erikseen.

Uutuuslevy Half’N’Half on tilattavissa eksklusiivisesti ennakkoon vain Levykauppa X:stä. Tuplalevystä on saatavana cd- ja vinyyliversiot sekä erikoisuutena myös saunan lämpömittari juhannuslöylyihin!

Renny Harlinin ohjaama Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily on jatkoa jättisuosituille, Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville, jotka ovat saaneet elokuvateattereissa yhteensä yli 800 000 katsojaa. Sitä tähdittävät edellisten elokuvien tapaan Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuva perustuu tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan, kuten sarjan aiemmatkinkin osat. Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Luokkakokous 3 on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -kulttielokuvan.

Renny Harlin on kautta aikojen tunnetuin suomalaisohjaaja ulkomailla. Hän on ohjannut muun muassa toimintaklassikon Die Hard 2 – Vain kuolleen ruumiini yli sekä Cliffhanger, Long Kiss Goodnight ja Ford Fairlane – Rokkidekkari -elokuvat. Lisäksi hän on toiminut tuottajana muun muassa Rambling Rose -elokuvassa, joka oli ehdolla kahteen Oscar-palkintoon. Renny Harlinin ohjaamat elokuvat ovat tuottaneet kaikkiaan yli miljardin dollarin kassatulot.

Hauskaa Spotify-linkki:
https://open.spotify.com/album/78M1jA4O9VIEecexFBr1w4

Hauskaa Singa-karaokelinkki:
https://singa.com/fi/artists/osmos-cosmos/hauskaa/K2aWo

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
www.levykauppax.fiPosted in UUTISET and tagged .