Voimaa!

Tiedote

5.5.2022

Leijonien kisabiisi Osmo’s Cosmoksen Voimaa – Power julkaistaan tänään
– Katso täältä Osmo’s Cosmoksen video

Osmo’s Cosmos julkaisee Suomen jääkiekkomaajoukkue Leijonien tsemppi- ja sisääntulokappaleen Voimaa. Kappaleesta on tehty myös englanninkielinen versio Power. Molemmat kappaleet ovat Osmo’s Cosmoksen Pete Kiisselin ja Ville Soinisen käsialaa ja ne on nyt julkaistu Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa.

Biisi on saanut jo ensiesityksensä Leijonien sisääntulobiisinä Nordic Cupin Norja-otteluissa Joensuussa ja Kuopiossa. Biisi siivittää Leijonat jäälle tänään julkaisupäivänä Nokia Arenalla MM-kotikisojen kenraaliharjoituksissa Sveitsiä vastaan. Biisi tullaan kuulemaan myös MM-kisoissa Leijonien alkulämmittelyissä tsemppaassa joukkuetta otteluihin.

Ohesta näet kappaleen videon, jonka voi jakaa eri medioissa. Uutuusivideon ovat editoineet  ja tuottaneet Pete Kiisseli ja Ville Soininen Music-Bros Productionista. Videosta julkaistaan erikseen myös englanninkielinen versio, josta tiedotetaan erikseen.

Osmo’s Cosmoksen nokkamies Pete Kiisseli kertoo idean syntyneen, kun hän ja yhtyeen toinen kitaristi Ville Soininen viettivät viime kesänä iltaa Jukka Jalosen ja kumppaneiden kanssa Osmo’s Cosmos Barissa Imatralla. “Illan kuluessa Jukka heitti meille idean, että tehkää meille biisi, kun MM-kisatkin järjestetään Suomessa. No perskeles, tehhäähä myö,” Pete tuumasi.

Joukkueen valmentaja Jukka Jalonen kertoo biisin syntyhistoriasta: ”Siemen tälle biisille kylvettiin eräänä kesäisenä iltana, kun tavattiin bändin kanssa. Kevyt huulen heitto johti sitten siihen, että seuraavaksi tapasimme syksymmällä bändin studiolla Imatralla.”

”Studiolla juteltiin Lehtisen Jeren ja bändin kanssa siitä, että miten ja minkälainen musiikki ja fiilis voisi ladata joukkuetta ja yleisöä hyvään fiilikseen ennen ottelua. Sitä ajatusta bändi sitten lähti toteuttamaan,” Jalonen jatkaa.

”Kun viimein kuultiin Voimaa-kappaleen valmis versio, olimme iloisesti yllättyneitä. Rokkimiehen sydäntä lämmittää biisin kova meininki ja meidän mielestä biisi sopii aivan loistavasti tuomaan voimaa ja fiilistä joukkueelle sekä toivottavasti myös yleisölle. Kappaleessa on hyvä intro, jolla ladata odotusta ja sitten mahtavaa nostetta, jolla hilata taistelufiilis korkealle,” kuvailee Leijonien GM Jere Lehtinen valmista Voimaa-biisiä.

Osmo’s Cosmoksesta

Suomalaisen glam rock -henkisen show’n edelläkävijä Osmo’s Cosmos on tunnettu vauhdikkaista keikoistaan sekä omaleimaisista ja voimakkaista videocovereistaan, joilla he seikkailevat eri tyylilajien viidakossa aina discosta heviin ja slovareihin. Yhtye julkaisi vuosi sitten  neljännesvuosisataisen taipaleensa kunniaksi studiolevyn Half’N’Half  Levyn single Hauskaa on Renny Harlinin ohjaaman Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan tunnuskappale.

Bändin huikeat videot ja muut kuulumiset näet ja kuulet näiden linkkien kautta:

https://www.facebook.com/OsmosCosmosBand
www.youtube.com/c/OsmosTV
https://www.instagram.com/osmoscosmosband/

www.osmoscosmos.com

Ohessa kooste videoista, jotka voi jakaa eri medioissa. Lisää videoita näet yhtyeen YouTube-kanavalta.
Call Me: www.youtube.com/watch?v=URFP4k6dkMg
Because The Night: www.youtube.com/watch?v=Klm__Rs5AAc
Run With It: www.youtube.com/watch?v=mmPBcDg4Utw
Having A Good Time: www.youtube.com/watch?v=KyItZZuu-BY

Osmo’s Cosmos

Tipe Johnson – laulu
Ile Koukonen – laulu
Aleksi Koukonen – kitara
Ville Soininen – kitara
Pete Kiisseli – kitara
Henkka Putto – basso
Henkka Siira – rummut

Haastattelupyynnöt
Tiedotuspäällikkö Katja Toivanen, katja.toivanen@helsinkicalling.com, puh 040-7011686

Posted in UUTISET.