Osmo’s Cosmos – Whitewater Symphony

Viikko sitten lauantaina 19.8.2023 klo 21:30 oli Osmo’s Cosmos – Whitewater Symphony -rocksinfonian ensietappi, kun Imatra 75 v ja Music-Bros 35 v -juhlassa Imatran koskinäytöksen yhteydessä koettiin teos ensi kertaa. Ja oli kyllä aivan mahtava, ikimuistoinen hetki ja tunnelma – KIITOS IMATRA!
Kiitettäviä olisi pitkä liuta toteutukseen vaikuttaneista ja tekniikan uurastajista lähtien, mutta palataan siihen myöhemmin…Mutta, kaikista tärkein – KIITOS YLEISÖ! Teillehän näitä tehdään ja teitä oli paljon.

Arvioita on kuulunut 5 000 – 10 000:n väliltä, hankala arvioida, mutta kuitenkin todella paljon meille Imatran leveysasteille.

Juhlavuotta on vielä muutama kuukausi jäljellä ja luvassa on lisää tuhinoita teoksen tiimoilta: Videojulkaisu ensiesityksestä, suomenkielisen version julkaisu, CD-julkaisu, jossa kaikki eri versiot, sekä mm. Dolby Atmos -miksaus elokuvateatteri- ja kotiteatterikuvioihin.Whitewater Symphony löytyy tällä hetkellä ainoastaan YouTuben Osmo’s-TV -kanavalta englanninkielisenä lyric videona, jossa kuvituksena kesällä 2023 kuvattu Imatran koskinäytös.

Ohessa kasattu läjä still-kuvia, jotka on nappastu “syssymmällä” julkaistavan videon runsaasta videomateriaalista. Katsotaan ja ihmetellään, että miten ja missä esim. video ensi kertaa esitetään. A-vot ja pysykeehä kuulolla!

www.youtube.com/@OsmosTV

Posted in UUTISET.